Update – Try Oud: het Album (EP) en ander nieuws!
Update – Try Oud: het Album (EP) en ander nieuws!

Update – Try Oud: het Album (EP) en ander nieuws!

Wat hebben wij er lang tegenaan gehikt, jaren. En wat wás het een bevalling. Ondanks only me & my guitar. Nou ja, wel als BartenofCornelis Troubadichter. In juni twee (mid)dagen in de studio bij André van den Bunt aan de slag gegaan. Bunt Studio’s, in Utrecht. Prima setting. Zes liedjes opgenomen, min of meer gelukt. Kan natuurlijk altijd beter. Maar de fans die een optreden de CD  kopen, krijgen ze wat ze hebben gehoord. Unplugged, geen toeters, bellen, drums, viool of backing vocals. Just me an our guitar. Leerzaam project. En een OK resultaat.

Op naar de volgende recordings, (2020?) En dan wel met meer invulling, instrument, et cetera. Zeker nu we ook optrekken met pianist componist arrangeur Bam Commijs. Het seizoen 2019-2020 gebruiken we voor inspelen, op elkaar, try outs  openbaar, en de ontwikkeling van repertoire. Dat loopt al voorspoedig. Fijne, inspirerende samenwerking.

In seizoen 2020-2021 starten we met toeren, langs de kleinere zaaltjes/podia, is het plan.

Intussen is de CD te koop bij optredens, of  te bestellen via email info@bartenofcornelis.nl (6,50 € + verzendkosten á 2 €)