Zo zijn de liedjes

Heel de Wereld Kerststal

Kerstlied, eigenzinnig. Poetentiele alternatieve kersthit. Als het aan de inmiddels duizenden luisteraars ligt, is dat zeker kansrijk. Quote: ‘Eindelijk weer eens wat anders dan die eeuwige Flappie’  (sorry Youp…:)

kerststal

Scheveningen

Ballade over de geboorteplaats van BartenofCornelis: Tekst & Muziek: Bart C. van der Harst. Gezongen samen met Thedo Keizer (ook Scheveninger). Keyboard: Han Hesselink. Gitaar: Bart van der Harst. Een al wat oudere opname (1993). Opgenomen in een studio (Van Stokkum) aan de Schokkerweg te Scheveningen.

(Luisteren? Klik op de groene titels.)

Of klik hier Scheveningen

Schermafbeelding 2015-03-26 om 16.23.30

Rollator Blues

Live in Heerlen, 29 maart, Cultuurhuis, Heerlen. Hit-in-Spe. Uitvoering ikv ‘onderzoek’  ouderdomskwaaltjes. Publiek ging prettig voor gaas. Hele optreden groot feest. En toch: een tijdloos liefdeslied, typisch a la BartenofCornelis

beocheerlen1907

Mooie Planeet

Vertaling ‘Plus’ van Wonderful World, vrij naar L. Armstrong.  Live uitvoering met Henk Smit als side-kick tijdens Podium De Zwaan, juni 2017, live in Uitgeest.  ‘Wat een Prachtige Tekst’ roept een onbekende fan in het applaus, altijd leuk om te horen.

henk-bart-uitgeest-de-zwaan-2017

Nasale Blues

Een lied uit het archief van Harst & Hesselink. De voorgeschiedenis van Bart en/of Cornelis. Archiefmateriaal, maar tijdloos actueel, in de thematiek. Uitgevoerd tijdens de cabaretmarathon in 1987 in het oude Luxor theater. Detail: 0600 uur ‘s morgens…

Schermafbeelding 2015-03-26 om 16.59.53