KLEINTJE KUNST OP VRIJDAG  (Nieuw in Gouda)
KLEINTJE KUNST OP VRIJDAG (Nieuw in Gouda)

KLEINTJE KUNST OP VRIJDAG (Nieuw in Gouda)

De Theaterbakkerheij van start!

Na een geslaagd weekend met officiele opening op vrijdag, en Open Huis op zaterdag, samen goed voor vele honderden bezoekers, is Gouda officieel een nieuw cultuurpodium rijker: De Theaterbakkerheij. Prachtig! Flinke speelvloer, 150 stoelen, ruime foyer, professioneel licht en geluid. En meteen al een behoorlijk gevulde agenda. Met muziek, theater, poezie, comedy en onversneden kleinkunst/cabaret. En alles er tussen in.

Met gepaste trots meldt BarteneofCornelis een mooie samenwerking met de Theaterbakkerheij. Dat betreft de start van een serie  kleinkunstavonden, onder de naam Kleintje Kunst Op Vrijdag. Een speels format met steeds vier uiteenlopende acts, die elk ca 25 minuten van hun repertoire spelen. De acts komen vanuit het hele land.

De aftrap is op vrijdag 30 november 2018. De tweede editie staat voor 1 maart 2019 op de agenda. Het zal een regelmatig terugkerend event zijn, met een voorgenomen frequentie van één keer per 8 a 10 weken. Al naar gelang belangstelling en content. Programmering en presentatie zijn in handen van …. BarteneofCornelis, Troubadichter.

Voor meer informatie: check www.theaterbakkerheij.nl   (Ook voor tickets).

kkov-3011-flipzijde