Halfjaar verslag :  januari – juli 2019
Halfjaar verslag : januari – juli 2019

Halfjaar verslag : januari – juli 2019

Je moet je site bijhouden, Bart. Zou jij toch doen, Cornelis. Enfin: een beetje schizofreen is nooit alleen, dichtte Cornelis Herfst, ooit, een van onze eerste gespleten mede-woners. Terzijde. Hoog tijd, voor een korte terugblik op de afgelopen maanden. In drie woorden: Heel Veel Gebeurd. Mooie dingen. Perfecte optredens, en af en toe minder.

Wat er uitspringt: 2 remember: het open podium in Krimpenerwaard, januari. Komen, Spelen, Zaal plat. Zelfs conference-achtige improvisaties: in de roos. Het kan wel dus, haha. Ook in Heerlen – idd Zuid-Limburg, eind maart. Een volle zaal (= ruim 80 mensen, bij  Humor in Heerlen. Op uitnodiging van Stand-Up Com Arjan Evertz.
M’n liedjes, gedichten en gebabbel: het ging er in als een verse Limburgse Kruimel Vlaai. Op een overdosis adrenaline door de nacht naar huis. Dichter bij het leven kom je niet gauw, dacht ik in euforie.

Eerder in maart was de tweede editie van Kleintje Kunst Op Vrijdag. Met een toffe line-up:  mijzelf, Arjan Evertz, Van Piekeren en Barbara Breedijk. Zeker bij Piekeren en Breedijk ging het dak eraf. Wat een feest! Wat een prima formule! En wat een perfect theater: de Theaterbakkerheij, in Gouda. We zijn alweer twee geslaagde edities verder.
En voor december staat iets moois op de agenda, een soort KKOV Finale Week. Twee avonden, met oude en nieuwe namen. (En o.a. het debuut van B&B. Maar nu eerst… (= mijzelf  met pianist componist arrangeur Bam Commijs.) Best Spannend…

Andere mijlpalen dit jaar: het gast optreden – als mini surprise act tijdens Oerol, op uitnodiging van mijn zeer en zeer gewaardeerde femme Boyant/Artistiek: Barbara Breedijk. Dank nogmaals. Enne: volgend jaar is BartenofCornelis terug op Oerol. Al moeten we peddelen met de gitaar.

Nog een vermeldenswaard wapenfeit: de release van de CD Try Out! Want het leven is te tekort voor slechte wijn. Daarover een aparte blog